Op deze koude en zonnige donderdag begin ik aan dit nieuwe blog.....
Over de Go-Tan mislukking van gister...Heel erg jammer.
Hoe kon het ook anders dan een fiasco worden???
Echt lekkere nasi kun je niet in een dag maken!
Normaal maken wij nasi van rijst die we een dag eerder hebben gekookt, dan pas kun je rijst echt bakken.
Edwin heeft het precies zo gemaakt als op het pakje van Go-Tan staat.
Het resultaat???
Klef en vooral smakeloos...
Echt heel jammer.
Tuurlijk snap ik dat als je iets echt helemaal zelf maakt het lekkerder is.
Het is een pakje gemak, waar dan wel smaak aan zou moeten zitten.
Maar deze kleffe brij was jammer genoeg echt totaal smakeloos.
We hebben geprobeerd het op te krikken met sambal trassi ( geen nasi, zonder trassi), met sambal oelek, en ketjap, maar echt baten mocht het niet.
Erg jammer meneer Han Go, ik vond aan deze maaltijd weinig terugkomen van wat er op het pak staat!
Ik noem wat steek woorden die op het pak staan: Traditional, Fried rice, Typical Indonesian.
Ik noem wat het was: Jammer genoeg smakeloos en klef.
Jammer maar zelfs als gemak uit een pakje met deze smaak niet voor herhaling vatbaar.
Vraag me af of andere producten van Go-Tan ook weinig smaak bevatten. De traditionele Indische keuken is juist vol van smaak!
Volgende keer maken we weer helemaal zelf de nasi.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten