Thuis maakte Edwin er een paar voor mij met kaas en smeerkaas.
Een ding snapte ik niet...maar ik zei niets....zal wel weer een van mijn dwangmatige dingen zijn.
Dat sommige dingen nou eenmaal zo horen zoals ik bedenk dat ze horen.
Echter vanmiddag heb ik zelf knackebrod gemaakt en toen wist ik het zeker...Edwin doet het beleg op de verkeerde kant van het knackebrod.
Maar doen veel mensen dit niet op de "verkeerde kant" wat is dan volgens mij de goede kant??
De gebobbelde kant is volgens mij de kant waar het beleg op moet.
Welke kant is het volgens jou???
Daarstraks heb ik het met Edwin via de telefoon erover gehad.
Hij bleef volhouden dat de gladde kant de juiste was, zo doet hij het al jaren.
Ik moest het maar opzoeken op internet....of op de radio aan de helpdesk van Coen en Sander vragen.
Op internet kwam ik veel mensen tegen die het eigenlijk ook niet wisten en zich afvroegen welke op welke kant het beleg nu hoort.
Ook kwam ik op een forum tegen dat iemand Wasa had gebeld met die vraag.
En...ik heb gelijk...het hoort aan de bobbelige kant.
Zelfs in de tv reclame is het te zien....het beleg zit op de bobbelige kant.
Stom dat ik me weer iets afvraag dat eigenlijk zo onzinnig is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten